Vegyes hidegtál

Sonkatekercs:
20 dkg csirkemell sonka
15 dkg krémsajt
1 evőkanál tejföl
2 evőkanál majonézes torma
csipet só
csipet fekete bors
A töltelék hozzávalóit habosra keverjük, a sonkaszeletekbe göngyöljük
Kaszinótojás:
6 főtt tojás
5 dkg vaj
1 teáskanál mustár
1 teáskanál majonéz
20 ml tejföl
késhegynyi só
csipet bors
A tojásokat keményre fözzük, Ha kihült héját leszedjük és hosszában kettévágjuk. A tojások sárgáját habosra keverjük a vajjal, majd hozzáadjuk a sót, borsot, mustárt, majonézt, tejfölt. A krém ne legyen nagyon puha, amivel megtöltjük a tojásokat.
Sajttölcsér:
20 dkg sajt
30 dkg túró
2 dkg vaj
1 kávéskanál só
késhegynyi bors
késhegynyi köménymag
1 kis fej lila hagyma
1 dkg fűszerpaprika
Az összetevőkből kőrözöttett készítünk, a szeletelt kerek trapista sajot félbe vágjuk, tölcsért készítünk belőle és megtöltjük a tölcséreket.
A tálat díszíthetjük ízlés szerint salátalevéllel, almával, naranccsal, paradicsommal, uborkával, lilahagymával.
Tálalásig hűtőben tartjuk. Jó étvágyat!
ReceptLapja receptek









ReceptLapja receptek








