Sült csirkecomb

Sült csirkecomb


Hozzávalók:

4 db csirkecomb

1 fej vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

1 ek zsír

1 ek oliva olaj

szárnyas fűszerkeverék

Elkészítése:

A megmosott csirkecombot jól bedörzsölöm egy evőkanál oliva olajban elkevert szárnyas fűszerkeverékkel. 

A tepsibe olvasztott zsírt teszek és belehelyezem a csirkecombokat. Közé teszem a négybe vágott vöröshagymát és a fokhagymát. Öntök rá egy kevés vízet és alufóliával letakarom. 180 fokos előmelegített sütőbe teszem, és letakarva 30 percet sütöm. Leveszem róla az alufóliát és tovább sütöm, egyszer megfordítom a combokat. Az utolsó 10 pecben 200 fokon sütöm míg szép ropogós lesz a bőre.

Jó étvágyat!


Tetszett a cikk?

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »