Lecsó virslivel


Hozzávalók:

1 kg paprika

25 dkg paradicsom 

1 fej vörös hagyma

pirosparika

zsír

2 pár virsli

Elkészítése:

Elsőnek apróra vágom a hagymát, Zsíron aranybarnára pirítom , majd fél dl vízzel felöntöm és addig főzöm, míg zsírjára sül.

Közben a paradicsomot forró vízbe mártva meghámozom, így könnyen lejön a héja és felkockázom

A paprika csummáját eltávolítom és felkarikázom.

Az elkészült hagymára először a paradicsomot teszem, sózom és hagyom, hogy levet eresszen. Ezután teszem rá a pirospaprikát és a felkarikázott zöldpaprikát.

Fedő alatt gyakran kevergetve főzöm amikor majdnem puha hozzáadom a virslit,/ fel is lehet karikázni/ és készre főzöm.

Jó étvágyat!

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »