Halas pizza


Hozzávalók

A tésztához:

  • 165 g finomliszt
  • 0.3 ek só
  • 100 ml víz
  • 0.3 teáskanál cukor
  • 2.3 g instant élesztő
  • 1 ek olívaolaj

A paradicsomszószhoz

  • 133 g konzerv paradicsom
  • bazsalikom ízlés szerint
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 0.7 ek olívaolaj

A feltéthez

  • 160 g tonhalkonzerv
  • 15 db zöld olajbogyó
  • 120 g mozzarella
Elkészítése:
A tésztához valókat összedolgozom és vékonyan kinyújtom. Vákonyan megkenem a paradicsomszósszal, és elosztom rajta a villával összetört haldarabokat. Rászórom a feltétet, ezt ízlés szerint, és végül megszórom az apróra vágott mozzarellával. Előmelegített sütöben 12-15 perc alatt megsül 200 fokon.
Jó étvágyat!

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »